Vi uppmuntrar samtliga deltagare att förverkliga sina idéer efter eventet. En fördel med Good Tech Hack är att det är ett samarbetsprojekt tillsammans med många andra intressenter från offentlig och privat verksamhet. Genom eventet finns tillgång till ett stort nätverk och kompetenser som kan hjälpa er att utveckla och jobba vidare med er idé från Good Tech Hack.
Team Mandala Wizards kreativa vägg under Good Tech Hack 2019.

 

  

Bizmaker

BizMaker stöttar startups till att snabbt nå framgång på marknaden, men hjälper också etablerade verksamheter att förnya sig och motiverar människor med nya idéer till att ta nästa steg. Under resans gång blir du även förberedd på att fortsätta utveckla ditt företag, ditt team och din affärsmodell genom olika faser. Låt dina goda idéer formas till nya affärer och hållbara lösningar för framtiden!

Kontakta Regina Duymaz för mer information, eller skicka in din idé på www.bizmaker.se.

 

Miun Innovation

Miun Innovation erbjuder rådgivning, idéutveckling och hjälp att starta företag. Som student kan du enkelt boka en träff med en innovationsrådgivare för att få hjälp ytterligare. 

För mer information, kontakta Karolina Rosdahl.

 

Bron Innovation

Brons uppdrag är stödja projekt som utvecklar det digitala samhället. Då omfattaningen av nätverk inom IT- och digitaliseringsbranschen är stor kan människor och företag träffas, knyta kontakter och lära av varandra. Bron arbetar regionalt, nationellt och internationellt för att göra Västernorrland och #goodtechregion till en attraktiv plats att leva, utvecklas och växa i.

Kontakta Brons VD Lars Persson Skandevall för mer information.  

 

Idéslussen

Jobbar du i Sundsvalls kommun och har en idé som kan förbättra kommunens verksamhet och skapa värde för de vi finns till för?

Kontakta då Idéslussen.